Lid worden

Personal information

1/2 Algemeen
2/2 Lidmaatschap
>

Wat meer info over de lidmaatschappen.

Als eerste een hele belangrijke! Alle tennislessen op ons park worden verzorgd door: https://www.maximaaltennis.nl.     

Om  lessen te kunnen volgen op ons park dien je lid te zijn van onze vereniging! 

Introductielidmaatschap tennis: Een kennismakingslidmaatschap met de sport voor mensen die nog nooit getennist hebben; 5 lessen en gedurende die tijd vrije toegang tot de tennisvelden. Na deze periode ga je beslissen of je wel of niet lid wordt, en geef je dit door aan de penningmeester/ledenadministratie.

Introductielidmaatschap Padel:  Drie kennismakings padellessen om te kijken of je het spelletje leuk vind.  Hierbij is geen vrije toegang tot de padelbanen inbegrepen. Huren kan natuurlijk wel. Na deze periode ga je beslissen of je wel of niet lid wordt, en geef je dit door aan de penningmeester/ledenadministratie.

Juniorlidmaatschap: Junioren, tot 17 jaar tennis en padel.

Studentenlidmaatschap: Junioren, 17 tot 21 jaar tennis en padel

Senioren: 21+ tennis en padel 

Combilidmaatschap Senior/Junior: een lidmaatschap voor leden van Dok en SVOD'22 , wordt aangegaan voor max. 2 jaar, hierna omzetting in normaal lidmaatschap. Geen KNLTB lidmaatschap. Tennis en padel.

Opzeggen? Uitsluitend via een brief of mail aan de penningmeester-ledenadministratie of aan de secretaris voor 31 December van het lopende jaar. Daarna ben je gewoon weer een jaar lid!

Voor leden is het mogelijk om te tennissen met iemand die geen lid is van de vereniging; de introducé regeling. Dit kost € 5,00 p.p. en wordt automatisch afgerekend als je afhangt via de app.

De contributie wordt elk jaar verhoogd met het inflatie-indexcijfer.

 

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 53743702

Address

Magnolialaan 31
4356JE Oostkapelle

KVK-nummer

22021170